НОВА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА СВЕТСКЕ БАНКЕ И ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ЗА БРЖЕ И ЈЕФТИНИЈЕ ПОСЛОВАЊЕ У СРБИЈИ

НОВА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА СВЕТСКЕ БАНКЕ И ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ЗА БРЖЕ И ЈЕФТИНИЈЕ ПОСЛОВАЊЕ У СРБИЈИ

24.02.2023.

Први Јавни позив у оквиру пројекта ЕУ4БЕ (ЕУ за боље пословно окружење), намењен министарствима, службама Владе Републике Србије и посебним организацијама отворен је 27. јануара 2023. године и трајаће до 28. фебруара 2023. године.
Компонента 3 у оквиру пројекта ЕУ4БЕ (ЕУ за боље пословно окружење), предвиђа техничку помоћ министарствима и Влади за спровођење неопходних промена у правном оквиру, администрацији и пословним праксама које утичу на пословно окружење. Ове промене омогућиће постизање важног пословног циља Владе Републике Србије: још савременије, конкурентније и ефикасније пословно окружење у Србији.
Уз финансијску подршку Европске Уније у износу од 5 милиона евра, Светска банка, кроз пројекат ЕУ4БЕ, у партнерству са Министарством привреде, Републичким Секретаријатом за јавне политике, Министарством за европске интеграције и приватним пословним сектором, настоји да омогући сигурније, јасније и једноставније пословање у Србији, као и смањење административних терета и трошкова у току свакодневног пословања свих пословних субјеката.

Сличне вести

Врати се на почетак